Lajme flash

Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(...)

Preambul
Legalizimi - premtimi i bërë realitet!
Legalizimi - premtimi i bërë realitet!

Procesi i legalizimit bëhet falas dhe i gjithë shërbimi ofrohet nga shteti. Praktika e mëparshme e dështuar e(...)

Planifikimi i zhvillimit urban
Planifikimi i zhvillimit urban

Vendosja e kontrollit mbi territorin dhe zhvillimin urban, është një nga sfidat më të mëdha për(...)

Strehimi - politika sociale, si asnjëherë më parë!

Strehimi social është një prioritet kyç i Qeverisë, një  çështje me ndjeshmëri dhe(...)

Strehimi - politika sociale, si asnjëherë më parë!